O víkendu peč, smaž a vař …

…a tak se také minulý týden stalo. Pondělí 27.3. byl den, který potěšil všechny milovníky dobrého jídla. Druháci pod odborným dohledem paní asistentky Ludmily Rejlkové pořádali „Labužnický den železnické školy“. Výzva uvařit, upéci, prostě připravit vlastní pokrm s možnou podporou rodičů směřovala do všech tříd naší školy. Vestibul se tedy v pondělí ráno proměnil v jeden obrovský raut. Směs vůní se táhla celou školou a všichni se již těšili na ochutnávky. Labužnický den se samozřejmě neobešel bez vyhlášení soutěže o nejlepší pokrm. Porota složená ze zástupců vyučujících, kuchařek a žáků hodnotila nejen chuť, ale i estetický dojem. Nejlepší kuchtíci si odnesli drobné ceny s motivací pro další kuchařské výzvy. Všem účastníkům patří velký dík za jejich čas strávený s přípravou pokrmů a aktívní zapojení do soutěže.